• Preču katalogs
  • Izvēlne

Virtuves kombains Sage the Paradice™ 16 SFP838 BSS, 900W, 3.6l

679.90 ar PVN

+ -
Ikmēneša maksājums no 14.82 €
Minimālā pirmā iemaksa 0.00 €

Preces kods: SFP838 BSS / Svītrkods: 9355973105575
Piegāde Latvijā
Pēc pasūtījuma veikšanas mēs ar Jums sazināsimies par saņemšanas vai piegādes laiku. * Vidējais pasūtījuma izpildes ilgums 1-5 darba dienas.

Welcome to Paradice™ – virtuves kombains the Paradice™ 16 no ražotāja Sage. Ar šo kombainu Jūs varēsiet produktus sagriezt dažāda izmēra kubiņos, nomizot, sašķēlēt, malt un daudz ko citu.

Pilns Paradice™ kubiņu griezēja komplekts

Nākamā līmeņa precizitātes kubiņi. 16 mm un 8 mm uzgaļi no sākuma produktus sagriež, un pēc tam pārvērš precīzos kubiņos. Šis divi vienā process nodrošina vienmērīgus un precīzus kubiņus. Papildu mizošanas uzgalis noņems garā mizošanas procesa galvassāpes.

Pavāra precīzo ieroču arsenāls

Sagrieziet šķēlēs, sasmalciniet, sagrieziet kartupeļos frī, samaliet vai pagatavojiet biezeni –  ar savu šefpavāra bruņojumu. Komplektā ietilpst 24 izmēru regulējams griezējdisks, reversās smalcināšanas disks, kartupeļu frī disks, Quad™ asmens, mīklas asmens un mini asmens ar bļodu.

Ieroču arsenāla uzglabāšanas kastes

Ērtās uzglabāšanas kastēs ir ievietoti visi griešanas un tīrīšanas piederumi ērtai uzglabāšanai, kad tie netiek izmantoti.

Īpaši liela 140 mm produktu padeves atvere

Trīs vienā padeves atvere ir izstrādāta tā, lai pielāgotos dažādām produktu formām un izmēriem. Atvere ir regulējama no 45 līdz 140 mm, tādējādi samazinot nepieciešamību iepriekš sagatavot ēdienu.

Lieljaudas indukcijas motors ar 30 gadu garantiju

Lieljaudas indukcijas motoram ir atjaunināta tiešā piedziņa ar liela griezes momenta 900 W motoru, lai viegli tiktu galā ar vissmagākajiem darbiem virtuvē.

Stiprināta Nerūsējošā tērauda rumba

Precīzi izstrādāta, lai nodrošinātu kombaina izturību un ilgmūžību.

Īpaši izturīga, BPA nesaturoša bļoda

Izgatavota no izturīgiem materiāliem, lai izturētu ikdienas sitienus un kritienus. Bļoda ir viegli tīrāma, to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

  • Jauda: 900W
  • Tilpums: 3.6l
  • Izmēri: Kombains: 45 x 28.7 x 23.4 cm, Piederumu kaste: 21.1 x 32 x 27.7 cm, Dicing kit kaste: 21.1 x 32 x 27.7 cm
  • Režīmi: Start/Stop, Pulsa režīms, Taimeris
  • Komplektā: 8mm kubiņu griezējs, 16mm kubiņu griezējs, kartupeļu mizotājs, kubiņu padevējs, kubiņu vārpsta, Quad™ asmens, regulējams griešanas disks, reversās smalcināšanas disks, mīklas asmens, mini asmens, kartupeļu frī disks, mini vārpsta, pamata vārpsta, slotiņa, lāpstiņa

 

Izvēlne
Iepirkumu grozs
Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Visas kategorijas