• Preču katalogs
  • Izvēlne

Bezvadu putekļu sūcējs ar mazgāšanu Dreame H14 Dual, 18000Pa, 4900mAh, 0.88l, pārveidojams

799.00 ar PVN

+ -
Ikmēneša maksājums no 17.41 €
Minimālā pirmā iemaksa 0.00 €

Preces kods: H14 Dual / Svītrkods: 6976233678665
Piegāde Latvijā
Pēc pasūtījuma veikšanas mēs ar Jums sazināsimies par saņemšanas vai piegādes laiku. * Vidējais pasūtījuma izpildes ilgums 1-5 darba dienas.

Jaudīgs un inovatīvām funkcijām aprīkots bezvadu putekļu sūcējs ar mazgāšanu no ražotāja Dreame Tech. Izvēloties Dreame H14 Dual bezvadu putekļu sūcēju, jūs iegūstat jaudīgu mājas uzkopšanas palīgu, kas spēs uzturēt VISU jūsu māju nevainojami tīru.

Šis putekļu sūcējs-mazgātājs sevī apvieno vairākas galveno mājas uzkopšanas ierīču funkcijas, nodrošinot gan mitro, gan sauso tīrīšanu. Lieliski piemērots dažādu virsmu, piemēram, cietu grīdu un paklāju, tīrīšanai. Tas ir pārveidojams kā viegls bezvadu rokas putekļu sūcējs ar īso vai garo kātu, kā arī aprīkots ar LED apgaismojumu. Pateicoties 18 000 Pa sūkšanas jaudai, H14 Dual efektīvi tiek galā ar visgrūtāko netīrumu noņemšanu.

Daudzpusīga tīrīšana

H14 Dual ir piemērots jebkuram mājas uzkopšanas uzdevumam. Četri darbības režīmi ļauj efektīvi tikt galā gan ar sausiem, gan slapjiem netīrumiem. Šis bezvadu putekļu sūcējs ar mazgāšanu ir lieliski piemērots cietām grīdām, paklājiem un grūti aizsniedzamiem stūriem. Iespaidīga 18 000 Pa iesūkšanas jauda garantē, ka netīrumi tam nebūs izaicinājums.

Sasniedz grūti sasniedzamas vietas

Praktiskā 180° Lie-Flat Reach sistēma ļaus iztīrīt grīdas zem zemām mēbelēm bez liekas piepūles. H14 Dual arī ir aprīkots ar GlideWheel™ riteņu tehnoloģiju, kas padara putekļu sūcēja manevrēšanu uz dažādām virsmām ārkārtīgi vienkāršu. Pateicoties tam, varēsiet viegli noņemt netīrumus no vistālākajiem mājas stūriem.

Režīmi, kas atvieglo ikdienu

Dreame H14 Dual ir apveltīts ar inteliģentām tīrīšanas funkcijām, piemēram, iespēju pielāgot tīrīšanas šķīduma daudzumu un koncentrāciju, izmantojot Dreame aplikāciju Jūsu telefonā. Smart Solution Distribution sistēma automātiski regulē šķīduma koncentrāciju (no 1:200 līdz 1:30) atkarībā no netīrumu pakāpes, kas ļauj veikt efektīvāku un ekonomiskāku tīrīšanu. Pateicoties tam, jūs ne tikai ietaupīsiet tīrīšanas līdzekli, bet arī padarīsiet mūsu planētu mazāk piesārņotu.

Droša un veselībai nekaitīga tīrīšana

Dreame H14 Dual putekļu sūcējs ir aprīkots ar birsti, kas automātiski sevi izmazgā karstā ūdenī (60°C 5 minūtes) un pē ctam izžāvē, kas nodrošina tīrību un gatavību lietošanai jebkurā laikā. Šis risinājums ir īpaši noderīgs mājās, kurās dzīvo alerģiski cilvēki un bērni, nodrošinot visaugstāko higiēnas un drošības līmeni.

Iespaidīgs sniegums

Šis putekļu sūcējs ir aprīkots ar 4900 mAh akumulatoru, kas nodrošina darbību līdz 40 minūtēm ar vienu uzlādi tīrīšanas režīmā vai līdz 75 minūtēm putekļu sūcēja režīmā. Uzlādes laiks ir aptuveni 4 stundas. Ietilpīgas tvertnes tīram un netīram ūdenim ( 880 un 650 ml) nodrošina ilgstošu tīrīšanu bez biežas iztukšošanas, tādējādi pavadot mazāk laika ierīces apkopei.

Visaptveroši aksesuāri

Dreame H14 Dual komplektā iekļauta plaša piederumu izvēle, kas ļauj rūpīgi notīrīt dažādas virsmas. Komplektā ietilpst: putekļsūcēja galvenais bloks, rokturis, lādēšanas stacija, tīrīšanas birste, tvertne tīrīšanas šķīdumam, rezerves birste, rezerves filtrs, garais putekļu sūcēja kāts, daudzfunkcionāla birste, turētājs piederumu uzglabāšanai, elektriskā mini birste, multi instruments un putekļu tvertne.

  • Akumulators: 4900mAh
  • Iesūkšanas jauda: 18000Pa
  • Funkcijas: 4 darbības režīmi, karstā ūdens tīrīšana 60°C, žāvēšana ar karstu gaisu 5 minūtes, 180° mazgātāja noliekšana, GlideWheel riteņi
  • Pašattīrīšanās funkcija
  • Tīrā ūdens tvertnes tilpums: 880ml
  • Netīrā ūdens tvertnes tilpums: 650ml
Izvēlne
Iepirkumu grozs
Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Visas kategorijas