• Preču katalogs
  • Izvēlne

Slēdža modulis Buster + Punch London TOGGLE MODULE / RETRACTIVE, CTM-142036

20.00 ar PVN

+ -

Preces kods: CTM-142036 / Svītrkods: 2000000515502
Piegāde Latvijā
Pēc pasūtījuma veikšanas mēs ar Jums sazināsimies par saņemšanas vai piegādes laiku. * Vidējais pasūtījuma izpildes ilgums 1-5 darba dienas.

Retractive slēdža modulis ar atsperīgu mehānismu no ražotāja Buster + Punch. Šim slēdzim ir atsperīgs mehānisms, kas atgriež slēdzi tā sākotnējā pozīcijā, un dažreiz to dēvē arī par “push to make”, “push button” vai “finish” slēdzi.
Šo retractive pārslēdzi var savienot ar nozares standarta viedajiem vadības moduļiem (ar retractive slēdža ieejām), lai kontrolētu dažādas funkcijas, piemēram, apgaismojumu, žalūzijas, vārtus u.c. Piemēram, ja to izmanto apgaismojuma ķēdē, īsi nospiežot, gaisma tiek ieslēgta/izslēgta. Ilgāk paturot, slēdzis darbojas kā dimmera slēdzis. Pieslēgts pie tās pašas ķēdes ar logu žalūzijām, īsi nospiežot, žalūzijas tiek atvērtas/aizveras pilnībā, un paturot daļēji paceļ vai nolaiž žalūziju, līdz slēdzi atlaiž.
Šo retractive pārslēdzi var savienot pārī ar retractive mehānisma savienojamu dimmera moduli, lai dimmēšanu dažādās vietās.

*Jautājumu gadījumā mēs iesakām sazināties ar mums vai ar kvalificētu elektriķi.

Izvēlne
Iepirkumu grozs
Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Visas kategorijas