Kas jāzina maļot kafijas pupinas?

Kafijas dzirnaviņas ir lielisks palīgs virtuvē.Tikko maltas kafijas pupiņas, sasmalcināts cukurs un mīļāko garšvielu smarža!

No rītiem kafijas baudīšanu noteikti uzlabos svaigi samalta kafija. Izvēlies savas mīļākās kafijas pupiņas, ievieto dzirnaviņās un gatavs – viegli un ātri!

Dzirnaviņām ir asmens, kurš griežoties noteiktā ātrumā sasmalcina izvēlēto produktu. Jāatceras, ka kafijas dzirnaviņās nav ieteicams malt zvaigžnoto anīsu, kanēļa standziņas un muskatriekstu. Tas ir tādēļ, ka garšvielas ir cietas un malšanas procesā var sabojāt asmeņus.

Gatavots uz grila!
Plāno un kraukšķigo vafeļu recepte

Komentēt rakstu

Jūsu epasta adrese netiks publicēta. Obligāti aizpildāmie lauki ir atzīmēti ar *

Izvēlne

Iepirkumu grozs

Aizvērt
Viewed

Nesen apskatītās preces

Close

Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Atvērt

Aizvērt

Visas kategorijas