Sous vide cirkulators Slow Cooker AD 6415 no ražotāja Adler. Šī ierīce ir paredzēta pārtikas produktu lēnai gatavošanai, kas ļauj saglabāt to uzturvielas un Jūsu iecienītāko ēdienu unikālo garšu. Ēdienu, kas iepakots speciālos maisiņos, ieliek ūdenī katlā un gatavo precīzi kontrolētā temperatūrā, kas parasti ir daudz zemāka nekā tradicionāli gatavojot produktus. Sous vide gatavošana saglabā ēdienos esošās uzturvielas un izceļ unikālo garšu. Temperatūras iestatīšana no 20 līdz 95 ° C, lai nodrošinātu vienmērīgu pārtikas produktu gatavošanu. Ierīcei iespējams iestatīt taimeri no 1 minūtes līdz gandrīz 100 stundām.
Atslēgas ieguvumi gatavojot maltīti ar Sous vide:
- Ēdiens saglabā savu struktūru un saglabājas vērtīgās uzturvielas. Piemēram, brokoļi, kuri ir gatavoti ar tvaiku, saglabā vairāk nekā 80% C vitamīna, kamēr ūdenī vārītie – tikai 30%.
- Gatavošanai ar tvaiku nav nepieciešama eļļa vai citas taukvielas, daudz mazāk ‘prasās’ izmantot sāli un citas garšvielas, pateicoties produktu dabīgās garšas saglabāšanai.
- Gaļa un zivs nebūs pārcepta un nezaudēs savu sulīgumu, tāpat gaļas produktiem nebūs cieta un sīksta garoza, kāda visbiežāk ir gatavojot tos krāsnī.
- Ēdiena gatavošana ar tvaiku ir vienkārša, jo ēdiens nevar pārcepties vai pārvārīties, tādēļ gatavošanas procesam nav jāvelta laiks ēdiena pieskatīšanai!
Tehniskie parametri
- Jauda: 1000W
- Ēdienā saglabājas perfekta, oriģināla izvēlēto sastāvdaļu garša
- Ēdienu gatavošana bez taukuvielu pievienošanas
- Var izmantot podos un citos karstumizturīgos traukos ar minimālo augstumu 15 cm
- Temperatūra: 20-95 °C.
- Precizitāte +/- 0,1 °C
- Taimeris: no 1 minūtes līdz 99 stundām un 59 minūtēm
- Temperatūra: ° C un ° F
- IPX7: ūdensizturīgs dizains ar automātisku drošības izslēgšanu
- Noņemams sildītāja korpuss vieglai tīrīšanai
- Maksimālā konteinera tilpums: līdz 20L