• Preču katalogs
  • Izvēlne

Dimmera modulis Buster + Punch London DIMMER MODULE / 250W LED / RETRACTIVE, CDM-142038

70.00 ar PVN

+ -

Preces kods: CDM-142038 / Svītrkods: 2000000515526
Piegāde Latvijā
Pēc pasūtījuma veikšanas mēs ar Jums sazināsimies par saņemšanas vai piegādes laiku. * Vidējais pasūtījuma izpildes ilgums 1-5 darba dienas.

Dimmera modulis no ražotāja Buster + Punch. Tas darbojas kā ieslēgts/izslēgts slēdzis, tam ir rotējoša dimmera darbība, kā arī ”atlecoša” slēdža dimmēšanas funkcija. To var izmantot apgaismojuma ķēdē, kas darbina dimmējamas LED, kvēlspuldzes vai halogēna spuldzes.

Savienojiet šo dimmeri ar Buster + Punch retractive slēdzi, lai ieslēgtu/izslēgtu apgaismojuma ķēdi un aptumšojiet/paspilgtiniet to no citas lokācijas telpā. Savienojams ar līdz pat 10 slēdžiem.

Slēdzi nospiežot, apgaismojums tiek ieslēgts/izslēgts, savukārt, ilgstoši paturot to, spilgtums tiek palielināts vai samazināts, lai sasniegtu vēlamo spilgtuma līmeni. Šim slēdzim ir atsperīgs mehānisms, kas atgriež slēdzi tā sākotnējā pozīcijā, un dažreiz to dēvē arī par “push to make”, “push button” vai “finish” slēdzi.

Apgaismojuma slodzes: LED: Min 3W – Max 250W Halogēna: Min 10W – Max 350W, Kvēlspuldze: Min 10W – Max 350W.

Izvēlne
Iepirkumu grozs
Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Visas kategorijas