• Preču katalogs
  • Izvēlne

Bezvadu putekļu sūcējs ar mazgāšanu Xiaomi Jimmy HW9, 300W, 25.2V, 7x3000mAh

Original price was: €349.00.Current price is: €239.00. ar PVN

+ -
Ikmēneša maksājums no 5.82 €
Minimālā pirmā iemaksa 0.00 €

Preces kods: HW9 / Svītrkods: 6946499312832
Piegāde Latvijā
Pēc pasūtījuma veikšanas mēs ar Jums sazināsimies par saņemšanas vai piegādes laiku. * Vidējais pasūtījuma izpildes ilgums 1-5 darba dienas.

Sūkšana, mazgāšana un efektīva netīrumu noberšana vienā – ar bezvadu putekļu sūcēju HW9 no ražotāja Jimmy. Kompozītmateriāla cieto grīdu birstes rullītis, apvienojumā ar diviem tīrīšanas režīmiem, spēcīgi un efektīvi attīrīs Jūsu grīdas no netīrumiem, matiem, spalvām, taukiem, pārtikas paliekām un citiem mitriem un sausiem sadzīves netīrumiem. Lai pēc uzkopšanas darbiem nebūtu jāuzkopj pats putekļu sūcējs, tas ir aprīkots ar pašattīrīšanās funkciju.

Ergonomiska, lietotājam draudzīga uzbūve

Jimmy HW9 var pagriezt par gandrīz 180 grādiem, lai to varētu noguldīt pilnībā pie zemes, lai bez piepūles nuzkoptu grūti aizsniedzamas vietas. Viegli notīriet grīdas zem dīvāna, gultas, krēsliem u.c.

Sūkšana, mazgāšana un efektīva netīrumu noberšana vienā

Kompozītmateriāla cieto grīdu birstes rullītis, apvienojumā ar diviem tīrīšanas režīmiem, spēcīgi un efektīvi attīrīs Jūsu grīdas no netīrumiem, matiem, spalvām, taukiem, pārtikas paliekām un citiem mitriem un sausiem sadzīves netīrumiem.

Notīrīs arī stūrus un malas

Jimmy HW9 birstes galvas dizains nodrošinās optimizētu tīrīšanu bez paliekošām svītrām gar sienām un stūriem.

Uzlabots, pilnībā ūdens izturīgs dzinējs

Šis putekļu sūcējs-mazgātājs ir aprīkots ar uzlabotu magnija sakausējuma motoru, kas ir pilnībā noslēgts un ūdensizturīgs.
Motora efektivitāte ir uzlabota par 35%, tādējādi sausi un mitri atkritumi tiek uzkopti viegli. Motoram ir arī samazināts svars.

Vizuāli redzama mazgāšanas sistēma

Ar paškontroles ūdens izsmidzināšanu Jūs varat izsmidzināt ūdeni vai mazgāšanas līdzekli jebkurā vietā un laikā, padarot grīdas mazgāšanu efektīvāku, ar mazāku ūdens daudzumu.

Vieds LED ekrāns

Skatiet reāllaika informāciju, piemēram, atlikušo baterijas līmeni, sūkšanas režīmu, kļūdu atgādinājumu u.c.

99,9%* Ilgtermiņa dezinfekcija

JIMMY HW9 tīrā ūdens tvertnei ir iebūvēts antibakteriāls sudraba jonu ģenerators, kas attīra ūdeni, efektīvi sterilizējot baktērijas un padarot grīdas tīrākas.

Pašattīrīšanās funkcija – lai nebūtu jāuzkopj pēc uzkopšanas!

Tikai ar vienas pogas nospiešanu iekārta izmazgā birsti un gaisa ceļus ar tīru ūdeni, saglabājot Jūsu rokas tīras. Pēc pašattīrīšanās tikai jāizlej netīrā ūdens tvertne.

Lielas ietilpības tīrā un netīrā ūdens tvertnes

Lielas ietilpības tīrā un netīrā ūdens tvertnes ļauj bez pārtraukuma iztīrīt lielākas platības.
Turklāt netīrā ūdens tvertnei ir cieta šķidruma atdalīšanas konstrukcija, kas ir ērtāka tīrīšanai un novērš aizsērēšanu.

  • Jauda: 300W, 25.2V
  • Motors: Brushless
  • Tvertnes tilpums: 0.4/0.4l
  • Uzlādes laiks: 4h
  • Darbības laiks ar vienu uzlādi: 20/30min.
  • LED ekrāns
  • Pašattīrīšanās funkcija
  • Akumulators: Li-Ion, 7x3000mAh
Izvēlne
Iepirkumu grozs
Prieks iepazīties!

Jūsu parole tiks nosūtīta uz norādīto epasta adresi.

Jūsu dati tiks izmantoti lai uzlabotu Jūsu pieredzi mūsu mājaslapā, lai nodrošinātu pieeju Jūsu kontam, un citiem nolūkiem kuri ir aprakstīti mūsu privātuma politika.

Jums jau ir savs konts?

Visas kategorijas